My name: Linda Zainal Abiddin
My Fotopage: http://lynndaza.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
aleen omar
Latest entry:Childrens Birthday Cakes
View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
Shafarida Abu Hasan
Latest entry:Kak G blanja lunch @ Lodge Paradise
ari nie kakg email ajak makan kat lodge..errrmm best nyer..lama x makan kat lodge nie. masa sampai org dah ramai..ye la dah kul 1.00 la plak..tp nasib baik la makanan yg d order x la lambat sangat sampai cuma kedudukan agak terkebelakang...kalau dpt dok tepi pool kan best...tp x kisah la dok tepi pool ke tepi pagar ke janji makanan nyer sodap + ada org belanja mmg la jd sodapkan ... :-D perut nie kan bila org blanja jd lapaq la plak n dpt plak chic black pepper nie mmg x pandang kiri kanan la.. ;-) ... View this Fotopage entry
Cake and Cupcake Specialist
Latest entry:KELAS CYBERCAKES DI BUKA
Assalamualaikum..semua... Lama kita tdak berjumpa di sini.. Inilah bahananya facebook...sampai lupa..daratan..hehhe .Saya telah membuka kelas membuat kek dan mendeco bagi sesiapa saja yang berminat sila email to pembuatkekcyber@yahoo.com atau masuk ke facebook saya Nina Cyberpasteles..HARAP MAKLUM. KELAS DIBERI NAMA CERIA BERSAMA CYBERCAKES...DAFTAR SEKARANG.. View this Fotopage entry
ANIS ADLINA AMIR
Latest entry:kek hantaran
some new pics to share. some pictures may look d same, but they're not actually. its just that some were taken with the flash on, some without. i'm just too lazy to pick & choose... :-D also, no use hunting for "azira6". the picture was too blurry, so, no point uploading it here. thanks muszaina & azira for your orders :-) View this Fotopage entry
muszaina4
Nik Hazlini Nik Hussain
Latest entry:Serunding ikan
Tak kisah ikan apa pun.....i percubaan resipi suka hati ikut logik....keke. 2 kg isi ikan - ikan rebus dan ambik isi, tumbuk 1kg bwg besar mesin 1 labu bwg putih - blend... See More 4 btg serai - blend 2 inci halia - blend 2 pkt rempah kari -- kes nini malas nk mesin rempah, ketumbar dan jintan Cili kering blend 2 bj kelapa diambil santan 4-5tbsp bumbung santan serbuk Sedikit air sekiranya perlu - jgn byk nnt lmbt kering serunding Gula garam secukup rasa Semua tu campur sekali dan masak hing... View this Fotopage entry
Fatimah Julia Romeli
Latest entry:Selamat hari lahir Farhah Johanisse
Happy Birthday to You Happy Birthday to You Happy Birthday to Farhah Johanisse Happy Birthday to you! Ats permintaan farhah yang dah lama idamkan kek barbie. Since mommy beli buku bljr buat kek dan dlm buku tu ada gambar kek barbie, selalulah dia usung sana sini buku tu n asik mention ni buku farhah, sbb ada kek dia dlm tu. Inilah hasil kerja tgn mommy dgn bantuan farhah juga yang tak sabar tunggu hasilnya. Dapat idea nak menghias kek ni dr kak wiz. Tq byk bg pinjam idea. View this Fotopage entry
Jeni Mokhtar
Latest entry:Reunion CSUSM 2008
View this Fotopage entry
afif faudzi
Latest entry:::Eid 2008:: 'still' in Oita
Selamat Raya Eidulfitri . Maaf Zahir dan Batin. Tahun ni pon masih lagi macam 2 tahun lepas, beraya di Oita. bezanya tahun ni solat Raya di Masjid baru kami. Oita Mosque.. Alhamdulillah, penoh orgnya..macam bangsa kulit dan rupa. View this Fotopage entry
Miss Creative Cakes
For more information pls click http://misscreativecake.fotopages.com View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016