By: Linda Zainal Abiddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-Apr-2007 01:46 Email | Share | Bookmark
CUPCAKES FOR MY GIRL

fruity tutty theme
ntah bunga apa pun tak tau la hehhe
 
tomorrow is my daughter's bday. since tomorrow will be an off day so i decided to make cupcakes for her to bring to school on friday.

tapi kesian kat my daughter, sbb ibu nyer mood merundum semalam so i can't do the best for her. tgk pun tak puas hati sbb buat pun nak cepat habis je...hehehe....

Quote:
sheizkha - rasa cam iklan mcD plak...i'm lovin' it......

ina - betul gak la kata ina tu...kita tak penah puas hati apa yg kita dah buat..nama pun manusia kan...hehhe

kak roziah - paperkap tu kecik benau la kak rozi..utk mkn2 sendiri leh la, nak jual rasanya mcm susah plak nak deko...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net